Hirdetés

2023.06.12. 10:04

Veszprém vármegyeiek, spóroljatok miközben vásároltok a Tiplinoval!

A Tiplino által nyújtott és biztosított spórolási lehetőségek az ország minden pontján elérhetőek, így Veszprém Vármegyében is. Felmerül hát a kérdés, milyen termékek vásárlásakor csurgathatunk vissza egy kis pénzt a pénztárcánkba? Ebben a cikkben választ kapunk arra, hogy mit, hogyan és miért.

Ruhát olcsóbban H&M kuponnal

Ruházat nélkül nehezen indulnának és telnének a mindennapjaink. Ez egy olyan tétel a költségvetésben, ami előre nehezen meghatározható, hisz hányszor van olyan, hogy az ember vásárolna, de nem találja az a bizonyos darabot. Ellenben ezzel a helyzettel, amikor van mit csak nincs rá keret. Ilyenkor jön segítségül a Tiplino, ahol többek között az egyik legkedveltebb webáruházban is olcsóbban vásárolhat.

 

A H&M kedvelői örülhetnek, hisz a Tiplino H&M kuponokkal is rendelkezik. A nagy divatot diktáló városok stílusát így könnyedén, pár kattintással kedvezményes áron vásárolhatja meg. A kuponok ruházaton kívül alsóneműkre, kiegészítőkre és cipőkre is beválthatóak.

Válogasson bátran a ruhák, felsők, ingek. nadrágok, farmerek, blézerek, szoknyák és alsóneműk széles választékából. A nagyobb méretekkel rendelkező egyének se csüggedjenek, hisz a molett divat kínálata stílusban, színekben és gazdagságban vetekszik az átlagos méretű ruházat kínálatával..

Ruhához illő cipőt CCC kuponnal

Megvan az álom ruha, amivel mindenkit elkápráztat, de mi lesz a lábbelivel? Hiszen attól teljes a stílus. Ha cipővásárlás közben is szeretne egy kis pénzt spórolni, irány a Tiplino és a CCC kuponok. Anyagban, színben és stílusban gazdag kínálattal találkozhat, de ha lábbelit nem sikerülne választani, még mindig meglepheti magát egy új táskával, természetesen kedvezményes áron a kuponnak köszönhetően. Cipőből sosem elég, így akár minden szezonban vásárolhat egy új párt, majd egy hozzá illő táskát vagy bőröndöt, ha utazni készül. Tengernyi szandál, sportcipő, magassarkú, espadrilles, sneaker, csizma, sportcipő és balerina cipő várja különböző méretekben.

Amennyiben pont nem talál megfelelő kupont, a CCC akcióinak hála is lehet olcsóbb a vásárlás. Az aktuális akciókat is megtalálja a Tiplino portálon.

Mit és hogyan a kuponokkal?

Az első és egyben legfontosabb lépés ellátogatni a Tiplino.hu portálra és ott kikeresni az adott üzletet, ha van konkrét elképzelés. Ha nincs, akkor a rendelkezésre álló 10 kategórián belül nézelődhet vagy megnézheti az összes rendelkezésre álló kupont és az szerint dönthet hol szeretne vásárolni.

Amennyiben kikereste az adott üzletet, láthatja az aktuálisan rendelkezésre álló kuponokat. A kódot megjegyezheti vagy kimásolhatja az olló szimbólumra kattintva. Ezt követően lépjen át az adott üzletbe és vásároljon. A kód megadásának helye változó, van hogy mindjárt a kosárban lehet és van, hogy a pénztárnál. Ha sikerül megtalálni a kuponoknak szánt mezőt, írja be vagy illessze be a portálon megszerzett kódot és láthatja a kedvezményét. 

A kódoknál érdemes figyelni a lejárati dátumra és a különböző feltételekre. Sokszor csak egy kategórián belül vagy a megadott termékek valamelyikére érvényesíthetőek. Olyan is előfordul, hogy meg van adva egy minimális vásárlási összeg. Az is lehet, hogy a szállítási összegen tud vele spórolni.

A spórolás garantált, a kérdés csak az, hogy kihasználja-e az adódó lehetőségeket. A Tiplino csapata továbbra is azon dolgozik,  hogy a lehetőségeket a felhasználói elé tárja. Jó spórolást a Veszprém vármegyeieknek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában