tóberfeszt

2018.07.31. 17:24

Kétnapos rendezvénysorozattal készülnek a szervezők Tósokberénden

A Tósokberéndért Egyesület immáron nyolcadik alkalommal tartja augusztus 3-án, 4-én a Tóberfesztet Ajkán. A szervezők gazdag programsorozattal készülnek a tósokberéndi városrészben a Kristály-pályán.

Borsos Renáta

Fotó: Györkös József

A fesztivál látogatói többek között megtekinthetik a veterán járművek felvonulását, amelyen a bírák értékelik az idei felhozatalt. A felnőttek próbára tehetik ügyességüket a rodeóbikán.

Tavaly is nagyon jól sikerült a rendezvény Fotó: Györkös József

Népszerűnek ígérkezik a gyermek és felnőtt csapatoknak szóló traktorhúzó bajnokság. A diszkózene kedvelőinek szól pénteken este 21 órától a Retro Poptarisznya a legendás B. Tóth Lászlóval. Közreműködik Davelogan Rezidens DJ.

A nagyérdeműt szombaton Badár Sándor humorista és Szabyest szórakoztatják. Mindemellett fellép a Military Girls énekegyüttes, az ajkai B. R. C. Biorock Company lemezbemutató koncertjével.

Este látványos tűzijátékban gyönyörködhetnek a jelenlévők, azt követően a Régi idők zenekara és a Milord játssza a talpalávalót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!