Autósok találkoznak az arénánál

Június 12-én, szombaton délután rendezik meg az I. Veszprémi Autóstalálkozót a Veszprém Aréna parkolójában. Az ötletgazdák úgy fogalmaztak, hogy szeretnének egy kis életet lehelni a szürke hétköznapokba, ezért gondolták úgy, hogy egy nyílt körű autós összejövetelt szerveznek.

Molnár Sándor

Veterán járgányok egy korábbi autósrendezvényen az arénánál

Fotó: Molnár Sándor/Napló

– Akinek van kedve kiülni az autók közé, beszélgetni az élet nagy és kis dolgairól, vagy csak gyönyörködni a járgányokban, annak itt a helye – nyilatkozta lapunknak Svéd Gergely fő szervező, aki eredetileg a Fórum parkolót nézte ki a találkozó helyszínéül, mert csak 50-60 résztvevővel számolt. Azonban az esemény úgy „kinőtte” magát pár hét után, hogy már közel háromezren érdeklődtek a találkozó iránt, így a tervezett helyszínt gyorsan nagyobbra kellett cserélni.

Veterán járgányok egy korábbi autósrendezvényen az arénánál Fotó: Molnár Sándor/Napló

Június második szombatján így a Veszprém Aréna parkolójába várják az autóstársadalom képviselőit a márkafüggetlen találkozóra, amely után az ország több pontjáról, sőt, külföldről is vannak már érdeklődők. A szervezők jó hangulattal, néhány autós témájú standdal és remélhetőleg rengeteg érdekes járgánnyal várják a verdák iránt érdeklődőket szombaton 14-től 20 óráig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!