Programok

2013.07.19. 14:34

Forró magyaros és latin hangulat

Nagyon magasra tették a lécet a Somló-hegy hangja fesztivál csütörtök esti produkciói.

Győrffy Árpád

Már beszámoltunk a neves prímás, Pál István Szalonna és Agócs Gergely énekessel kiegészített bandájának nagy sikerű koncertjéről. A java azonban csak ezután jött. A zenekar kíséretében színpadra lépett egy csapat az ország legkiválóbb néptáncosaiból, hogy egy egyórás összeállítást mutassanak be a Kárpát-medence legérdekesebb táncaiból.

 

 

Talán a produkció legforróbb pillanatai volt Kádár Ignác (balról) és Ramasz László ördöngősfüzesi sűrű fogásolás tánca - a zenekarban balról Pál István, Doór Róbert és Karacs Gyula (Fotó: Győrffy Árpád)



Az Aranygyöngyös lányok, asszonyok közül Velner Klára, Györke Eszter, Gerlecz Edit, Tombor Bea, Molnárné Hortobágyi Brigitta, Gaschler Beáta, az Aranyasarkantyús férfiak csapatából Sikentáncz Szilveszter, Molnár Péter, Appelshoffer János, Kádár Ignác, Gerlecz László, Ramasz László, Hahn-Kakas István, Molnár Gábor és persze a műsor és a fesztivál főszervezője, Kovács Norbert Cimbi lépett fel.

A közönség közben is és a végén is hosszú tapsokkal, bekiabálásokkal fejezte ki elismerését. Ezzel még nem lett vége a rendkívüli hangulatnak, hisz következett a kubai Elsa Valle forró latin zenéjével. Szombaton este több más mellett a Csík zenekar műsorát élvezhetik a fesztivál látogatói.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!