Púder Nélkül

2011.05.04. 08:53

Ciki volt, most újra divat: sztárok trapéznadrágban

Kétségtelen, hogy a legnépszerűbb ruhadarab napjainkban a farmernadrág, s ha valaki mostanában nem szűk fazonúban mászkált, szinte már cikinek számított. Pláne a túl bő trapéz fazon, ami a 70-es évek hippi mozgalmának egyik szimbóluma volt, majd tíz évvel ezelőtt újra divatba jött. A sztárok azonban már tudják, 2011-ben ismét trendi a trapéznadrág.

PLT

A 70-es évek lázadó fiataljaia a hippi nadrágot tarkabarka ingekkel viselték. A divat, mint tudjuk ismétli önmagát, ezért nem csoda, hogy a 90-es évek vége felé ismét szinte mindenki trapéznadrágot hordott. A fellángolás azonban csak néhány évig tartott, hiszen később már cikinek számított az, ha valaki nem cserélte le bő  nadrágjait egyenes szárú, majd a mostanában trendi cső fazonú nadrágokra.

2011-ben azonban újra előáshatjuk a szekrényből a bohém ruhadarabot, vagy beszerezhetünk pár új trapéznadrágot, hiszen már olyan hírességek, mint Jessica Alba, Katie Holmes, vagy maga az újdonsült hercegnő, Kate Middleton is előszeretettel viselik, mert kényelmes és praktikus. Természetesen  a trapéznadrágból most is a farmer anyagú viszi a prímet, s az sem változott, hogy a legtöbben valamilyen csinos blúzzal kombinálják ezt a viseletet.

Bizonyára sok csőnadrág-ellenes hölgy örül a trapéz fazon újbóli térhódításának, hiszen a molettebbeknek is előnyösebb, illetve igen jól mutat bő esése miatt, főleg a hegyesebb cipőkkel hordva.

Ezek is érdekelhetik