Púder Nélkül

2016.11.08. 14:10

Műtét nélküli arcfiatalítás hatékonyan és tartósan? (x)

HIFU - ARCFIATALÍTÓ KEZELÉS / Válassza a piac legfejlettebb készülékét, tapasztalt kezelőjét Veszprémben! Novemberi kezeléseinknél 10% kedvezményt adunk listaárunkból!

PLT-hirdetés

A HIFU (magas intenzitású fókuszált ultrahang) új eszköze a kozmetikának és bizonyos esetekben alternatívája a plasztikai sebészeti beavatkozásnak.A kezelés méltán lett népszerű úgy a külföldi, mint a hazai közönség körében, hiszen pár óra alatt akár 5-10 évet is fiatalít.

Érdekli a kezelés?
Elérhetőség: +36 20 465 13 08

További információ: skinvonal.hu

A kezelés 2-3 hónap alatt, naponta apró változásokkal fejti ki hatását; eredménye több évig is kitarthat. További előnye az eljárásnak, hogy az emberi szervezet öngyógyító folyamatait használja a bőr újraépítésére, ezért az arc természetes karaktere megmarad – egykori fiatalabb önmagunk az eredmény.

A kezelés a laza, megereszkedett bőrre van a legnagyobb hatással. 1-2 mm-t emel a szemöldökön, feszesíti a száj melletti mimikai ráncokat, jelentősen megemeli a megereszkedett tokát és feszesíti a dekoltázst. A HIFU ultrahangos kezelési kúra feszesebb, simább felszínű bőrt eredményez; a ráncok mélysége csökken, a tág pórusok összeszűkülnek, a szemöldök vonala megemelkedik. A kezelést követően rögtön vissza lehet térni a normál hétköznapi tevékenységünkhöz.

A technológia leírása

A HIFU tehát egy fókuszált ultrahang kezelés, ahol a kezelőfej úgy lett kialakítva, hogy a belőle kilépő ultrahang hullámok egy pontban metsszék egymást, és ott az együttes hatásuk felerősödjön. Az ultrahang mechanikus rezgésbe hozza a sejteket, ami megemeli a szöveti hőmérsékletet. Abban az apró pontban, ahol a hullámok találkoznak, a hőmérséklet 65-80°C közé emelkedik. Ilyen hőmérséklet mellett égési sérülés, károsodás éri a sejteket.

A környező szövet viszont épen marad. (A kezelés viselhető fájdalommal jár, mely nagyban függ az egyéni tűrőképességétől.)Magát a hatást, és az eljárás érzékenységét is úgy lehet legjobban elképzelni, mint amikor a nagyítóval egy pontban meggyújtunk egy papírlapot. Ha elég erősen süt a nap, ha ügyesen tartjuk a nagyítót, akkor egy pici pontban gyullad csak meg a papír, a környezetét nem tudjuk meggyújtani. Ha pedig felhős az ég, vagy remeg a kezünk, és nem találjuk el a fókuszponttal a papírt, akkor az égvilágon semmi sem történik egy kis melegedésen kívül.

(Ez különbözteti meg a különböző kategóriájú gépeket egymástól, tökéletes fókuszpontú és hosszútávon jól működő gépet nehéz gyártani.)A HIFU technológia nem ismeretlen más gyártók számára sem, de igen kevesen képesek egy olyannyira precíz fókuszpontot létrehozni, mely az UTIMS A1 védjegyévé vált, s amely lehetővé teszi a bőr kíméletes, de mégis látványos megújulását.A HIFU kezelőfej egy lövés alkalmával 10-20 ilyen pontot éget egy vonalban, egymástól 1-1,5 mm távolságra a bőrbe, pontosan meghatározott mélységben.

Egy teljes arc kezelés során összesen több ezer (teljes arckezelésnél 6-10.000) pici hő-sérülési pont keletkezhet.Ahogy az apró sérülések a bőr mélyén elkezdenek gyógyulni, feszesebb, frissebb lesz a szövet. A regenerációs folyamat eredménye néhány hét után már nagyon szépen látszódik.

Kattintson a fiatalabb bőrért! skinvonal.hu

Akció!

Ha december 10-ig kér kezelésre időpontot, akkor további 10% kedvezményt biztosítunk a listaárból.

További ajándékunk , hogy most minden kezelést követően 3 alkalmas mezoterápiás arcfeltöltést kap ajándékba, mely segíti az ultrahang által elindított rejuvenációs folyamatokat.

Lépjen ragyogó bőrrel az új évbe!

Ezen kívül időközben elindul egy hosszabb távú folyamat, mert a kezelés során keletkezett hő a bőr különböző rétegeiben különféle sejtek működését kezdi stimulálni, ami a kezelést követő hónapokban tovább fokozza az első körben elért hatásokat:

• 1,5 mm-es mélységben újra épül az elasztin-szerkezet,

• 3 mm-nél a fibroblast sejteket aktiváljuk (ezek termelik a kollagént),

• 4,5 mm-en történnek az igazán nagy dolgok, mert ott eltaláljuk és feszesítjük a SMAS réteget (ilyen mélységbe más hő hatású arcfiatalító kezelés egyébként már nem jut le, csak a szike).

A három rétegben egyszerre elvégzett kezelés hoz valóban komplex eredményt.

HIFU - ARCFIATALÍTÓ KEZELÉS: skinvonal.hu
Elérhetőség: +36 20 465 13 08

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!