Pula

2017.05.09. 16:05

Tálodi PIK-nik a Sereggel

PULA - Piknikkel ünnepelte alapításának 10. évfordulóját a Pulai Ifjúsági Klub. A családias rendezvényhez a nagyvázsonyi Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület tagjai is csatlakoztak, akik már 20 évesek.

Molnár Sándor

A tálodi réten mintegy harminc fiatal gyűlt össze, hogy egy jó hangulatú találkozóval emlékezzenek meg a jeles évfordulókról.

- Nagyon jó érzés, hogy egy ilyen közösségünk van, ami egy kis családnak is mondható.

Fotó: Farkas Orsolya

Ha nem lenne ez az egyesületünk, biztos sokan teljesen más úton haladnánk már. Sosem akartunk nagyot álmodni csak egyszerűen közösen tevékenykedni és jól érezni magunkat. Lassan túlzás ifjúsági klubnak nevezni a közösségünket, de ezt majd mi tudjuk, hogy meddig vagyunk fiatalok - mondta Holczer Balázs a Pulai Ifjúsági Klub vezetője az évforduló kapcsán.

Mivel a két szervezet tagjai régóta partnerek és barátok is, ezért nem is volt kérdés, hogy együtt ünnepeljék meg a kerek évfordulókat. Nagyon jó hangulatú program kerekedett az összejövetelből. Sütöttek szalonnát és persze játékkal, focival, sok vidámsággal, és nagy beszélgetésekkel tették emlékezetessé a két születésnapot.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!