Reklám

2012.06.08. 11:43

Szezonnyitó az Aqua Cityben (x)

Hamarosan "fellebben a fátyol", hiszen újra megnyitja kapuit a kikapcsolódni vágyók előtt a zalaegerszegi AquaCity. A szozonnyitó sajtótájékoztatón Zalaegerszeg polgármestere, Gyutai Csaba kijelentette, az élményfürdő továbbra is a térség turisztikai zászlóshajója.

Aquacity

 

A sajtótájékoztatón Kugler László, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője köszöntötte a sajtó munkatársait, majd mielőtt továbbadta volna a szót, bemutatta az AquaCity 2012-es "arcát", az elbűvölő szépségű Kiss Esztert, aki ugyancsak tiszteletét tette a rendezvényen.

Ezután Gyutai Csaba, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város polgármestere méltatta az élményfürdő felkészültségét az új szezonra, valamint kiemelte azt is, hogy a város továbbra is szeretné, ha a helyiek maguknak éreznék az AquaCityt.

Kugler László bevezetőjében elmondta, hogy az AquaCity felkészült a szezonra és - egy Republic dalt idézve - csak egy kívánsága lehet az élményfürdő eredményes nyarához: "varázsolj nekünk kék eget"...

Az ügyvezető kitért arra is, hogy az AquaCity idén nyáron is ragaszkodik az vizek minőségéhez, hőmérsékletéhez és minden tekintetben maximumra törekednek. Felújított csúszdák, a gyerekmedencében új élményelemek, professzionális minőségű hangosító-rendszer várja a látogatókat. Kugler László kiemelte, hogy új vendéglátó-szereplőkkel, komoly beruházásokkal megújult a gasztronómiai szolgáltatórendszer, és először az AquaCity történetében igazi fagyi is kapható lesz az élményfürdő területén, hiszen kiváló minőségű cukrászda is helyet kapott a palettán.

Az AqauCity gondol a kismamákra is, hiszen az új szezonra sikerült kialakítani egy pelenkázó- és szoptatóhelyiséget is, ezzel is nagyobb komfortérzetet biztosítva a babáknak és édesanyjuknak.

- Mivel idén 10 éves az élményfürdő, ezért a 10-es szám jegyében több akciót is tervez az AquaCity. Ilyen lesz az is, hogy minden 10. születésnapját ünneplő gyermek aznap ingyen jöhet be lazítani - zárta szavait az ügyvezető, aki elmondta még, hogy tavaly 13%-kal sikerült felülmúlni az előző évi látogatottságot és ezzel a növekedéssel idén is elégedett lenne.

- Ha egy bűncselekmény történne az Aquacityben vagy annak a környékén, az az előző évhez képest száz százalékos növekedésnek felelne meg - vette át a szót Tóth László százados, a ZMRFK bűnmegelőzési osztályának munkatársa, aki hozzátette: a biztonság az önfeledt szórakozás záloga is egyben. Ennek jegyében idén is diák kortárs segítők "járőröznek" az élményfürdő területén és a parkolóban, akik adott esetben természetesen rendőri segítségre is számíthatnak.

A sajtótájékoztató az élményfürdő bejárásával végződött. Június 9-én pedig fergeteges nyitóhétvégével és remélhetőleg jó idővel minden mehet élesben!

AQUACITY NYEREMÉNYJÁTÉK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!