Reklám

2012.08.14. 14:33

Programok a hosszú hétvégén is a 10 éves AquaCity-ben (x)

Nem marad programok nélkül, aki a háromnapos hétvégén a zalaegerszegi AquaCity-be látogat. A 10. születésnapját ünneplő élménypark változatos rendezvényekkel várja vendégeit augusztus 18-20 között is.

Napló Online

Szombaton Zalaegerszeg Önkormányzatának szervezésében rendezik meg a már hagyománnyá vált jótékonysági napot. A fellépők mellett főzőversenyre is sor kerül.

Vasárnap a mediterrán hangulaté és az extrém sportoké a főszerep. A délutáni program Csordás Tibi fellépésével veszi kezdetét. A Fiesta zenekar énekese igazi latinos pezsgést varázsol a fürdőbe, majd a Zala Predators játékosainak adja át a színpadot, akik pom-pom lányokkal kiegészülve mutatják be a tengeren túlon oly népszerű amerikai foci sajátosságait.

A program az ugrómedencénél folytatódik, ahol a Honvéd Pesterzsébet Vízilabda Klub műugró szakosztályának versenyzői veszik birtokba a trambulint. Zumba, BMX és gördeszka bemutató, paintballozási lehetőség színesíti tovább a programot. Igazi különlegességként pedig akár hőlégballonra is szállhatnak az érdeklődők!

Augusztus 20-a délutánján az AquaCity színpadára lép Elvis Chubby, az ország legjobb Elvis imitátora, majd az ABBA Feeling idézi fel a svéd zenekar ismert slágereit. A hosszú hétvége programját a Lorenzo együttes koncertje zárja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!