Reklám

2012.09.14. 14:37

Dombóvár is csatlakozott a DRV Zrt.-hez (x)

Dombóvár Város Önkormányzata a lehetőségek mérlegelését követően a többségi állami tulajdonú DRV Zrt.-vel való együttműködésről döntött, mivel ezzel a megoldással látja biztosítottnak a település biztonságos ellátását, a munkahelyek megőrzését és a megfizethető díjakat.

Napló Online

2012. szeptember 13-án – számos településhez hasonlóan – Dombóvár város képviselőtestülete is úgy döntött, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű (DRV) Zrt.-t bízza meg az ivóvíz- és csatornaszolgáltatási feladatok ellátásával. A döntés nyomán immár több mint 30-ra emelkedett azon települések száma, amelyek a 2012. évben csatlakoztak a DRV Zrt.-hez.

Mint ismeretes, a jövőben csak a Víziközmű Törvény előírásainak megfelelő üzemeltetők kaphatnak működési engedélyt, az önkormányzatnak ennek megfelelően kellett döntenie a jövőbeni szolgáltatóról.

 A Dunántúl hat megyéjében szolgáltató – több mint 700 ezer ember ellátásáról gondoskodó – DRV Zrt. rendelkezik azokkal az eszközökkel, személyi és pénzügyi erőforrásokkal, amelyek megléte szükséges a megbízható és színvonalas szolgáltatáshoz.

A társaság ajánlatában igazodott az önkormányzati elvárásokhoz, és garantálta a változatlan szolgáltatási díjakon való további működtetést, valamint a korábbi szolgáltató munkavállalóinak további foglalkoztatását. A képviselőtestület reményei szerint a döntéssel gyorsan és zökkenőmentesen tudják biztosítani a jogszabályoknak megfelelő, stabil hátterű és biztonságos szolgáltatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!