Rendőrségi

2009.11.25. 15:42

Falbontó betörő

Várpalota - Összesen 639 ezer forint értékben lopott el étkezési jegyeket és készpénzt az az ismeretlen elkövető, aki november 23-ról 24-re virradó éjszaka tört be Várpalotán egy irodaépületbe - tudtuk meg a rendőrségtől.

Kiss Nikolett

A tettes átmászta a Veszprémi úti ingatlan kerítését, majd az udvar felől kibontotta az épület falát. Az irodában lefeszítette a falra felfúrt páncélszekrényt, amelyet magával vitt. A páncélszekrény készpénzt és étkezési jegyet tartalmazott, összesen 639 ezer forint értékben.

Az elsőként érkező dolgozó kedden hajnali háromnegyed ötkor észlelte, hogy tolvaj járt az irodában és értesítette a várpalotai rendőröket. Kiderült, hogy tavaly év végén már megpróbáltak betörni az irodába az ablakon keresztül – akkor még sikertelenül. Azóta az ablakra rácsot szereltek, a tettest azonban ez sem rettentette el, kibontotta a falat, hogy hozzájusson a páncélszekrényhez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!