Rendőrségi

Budapest, Veszprém - A tanévkezdet több szempontból fokozott veszélyeket rejthet a gyermekek számára, ezért a rendőrség ilyenkor kiemelt figyelmet fordít az iskolák környékére, közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).
Tapolca A tapolcai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejeztek be három, ittas járművezetés elkövetése miatt indított büntetőeljárást, mondta el Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens.
Veszprém - A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közölte: 2017. augusztus 26-án, szombaton 11 ára és 16 óra között a Sprint Quadratlon Magyar Bajnokság keretein belül Veszprém megye országos közúthálózatán forgalmi rend változás lesz érvényben.
Várpalota – Jelentős drogfogásról számolt be a várpalotai polgármesteri hivatalban tartott sajtótájékoztatón a Veszprémi Rendőrkapitányság. Egy nyomozás eredményeként több mint 40 millió forint utcai forgalmi értékű marihuánát foglaltak le kábítószer terj
Veszprém – Veszprém útjai biztonságosak, ezért szorgalmazzuk, hogy mindenki, így a fiatalok is minél többet kerékpározzanak, s hozzászokjon a város, a gépkocsivezetők, hogy egyre több kerékpáros van az úton – mondta el a kedden a Simonyi Zsigmond Általáno