Rendőrségi

2009.12.07. 15:46

Gépkocsi lopáson érték tetten

Veszprém - Péntek éjjel Veszprémben az egyik autókereskedés telephelyén a biztonsági őr arra lett figyelmes, hogy az egyik autó motorját egy személy beindítja, majd elindul az autóval, de az leáll.

Kiss Nikolett

A tolvajra rákiáltott, hogy maradjon az autóban, és megpróbálta saját autójával közben elállni a kijáratot. A férfi miután nem tudta újból elindítani a Volkswagent, kiugrott az autóból majd a Házgyári útra kiérve menekülni kezdett.

A biztonsági őr közben telefonon értesítette a rendőrséget, majd gépkocsijával a férfi után indult. A közelben a rendőrök végül elfogták a férfit, aki nem ismeretlen a rendőrség előtt. Korábban már több alkalommal volt büntetve vagyon elleni bűncselekmények miatt, jelenleg is több büntetőeljárás van ellene folyamatban lopás miatt.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a 31 éves férfit őrizetbe vette és kezdeményezte az előzetes letartóztatását. Mint kiderült, mielőtt a Volkswagent beindította, előzőleg egy Lada ablakát törte be, és egy Honda személygépkocsit is feltört, de egyik autót sem tudta beindítani. Egy Opel Astrából viszont sikerült kiemelnie egy márkás CD rádiósmagnót.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!