Rendőrségi

2010.07.15. 09:46

Gyalogost sodort el egy tehervonat Mezőtúrnál

Szolnok - Kerékpárjának rakománya miatt sodort el egy férfit egy tehervonat a reggeli órákban a Berettyó vasúti hídján Mezőtúrnál - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.

MTI

A történtek részleteiről szólva Szabó Zita elmondta: a helyszíni vizsgálat eddigi eredményei alapján feltételezhető, hogy a kerékpárját toló férfi megfelelő helyen, egy gyalogosok számára kialakított járdaszakaszon haladt a baleset bekövetkezésekor. A biciklijén szállított rakomány azonban - meg nem erősített hírek szerint fémhulladék - túlnyúlt a biztonsági zónán, és beleakadt a Békéscsaba felé közlekedő szerelvénybe, amely ezt követően a gyalogost is magával rántotta.
   
Az 57 éves mezőtúri férfi az ütközés nyomán nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett, mentőhelikopterrel szállították kórházba.
   
A helyszínelés jelenleg is tart, emiatt az érintett pályaszakaszon a vasúti forgalom pillanatnyilag szünetel - tette hozzá a százados.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!