Rendőrségi

2011.02.20. 08:18

77 közlekedési baleset 24 óra alatt

A közutakon az elmúlt nap 24 órájában 77 közúti közlekedési baleset történt, senki nem halt meg, 4 súlyos, 22 pedig könnyű sérüléssel járt, a többi személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset volt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.

MTI

Az ORFK közleménye szerint a határátkelők közül vasárnap elsősorban Záhonynál várható nagyobb mértékű, akár 1-2 órás várakozás a közúti személyforgalomban mindkét irányban. A teherforgalomban kifelé vasárnap reggel 5 órát kell várakozni az ukrán fél fogadóképtelensége miatt.

A hétvégén Beregsurány közúti határátkelőhelyen is számítani kell várakozás kialakulásával, a reggeli órákban belépő irányban, a délutáni órákban pedig a kilépő irányban.

A záhonyi és a beregsurányi forgalomtorlódás elkerüléséhez alternatív útvonalnak a 7-19 óra között nyitva tartó barabási és a 8-16 óra között nyitva tartó lónyai közúti határátkelőhelyet javasolja a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!