Rendőrségi

2011.04.21. 14:20

Felgyújtotta lakását, majd kiugrott a nyolcadikról

Budapest - A rendőrség tájékoztatása szerint ki akarták lakoltatni azt a férfit, aki felgyújtotta a lakását, majd kiugrott a nyolcadik emeletről és súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett csütörtök délelőtt Budapesten, a IV. kerületi Berda József utcában.

MTI

Csámpai Attila, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság sajtóügyeletese az MTI-vel azt közölte, hogy a férfi saját maga gyújtotta fel, egy tízemeletes lakóépületben lévő lakásának egyik helyiségét, amelyet szeméttel hordott tele.
   
A rendőrök porral oltóval eloltották a tüzet, amelyet azután a férfi ismét meggyújtott. A rendőrök ismét megpróbálták eloltani a lángokat, ekkor az oltásban segédkező három rendőr füstmérgezést szenvedett. A férfi ezután ugrott ki a nyolcadik emeletről.
   
Mucsi Nóra, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta: a férfit ki akarták lakoltatni, azért tartózkodott a helyszínen egy végrehajtó és a három járőr.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!