Rendőrségi

2011.05.16. 08:16

Két baleset a 66-oson

Feloldották az útzárat a 66-os főúton Pécs közelében, valamint Gödrénél. Mindkét helyen teherautó ütközött személyautóval - közölte a rendőrség hétfőn kora délután az MTI-vel.

MTI

A Mecsek pihenő alatti nagykanyarban történt balesetben kicsúszott egy teherautó pótkocsija és egy szembejövő személyautónak ütközött. Az esetnek nincs súlyos sérültje.    
Szintén a 66-os főúton, Gödrénél, négyen könnyebben megsérültek, amikor egy teherautó összeütközött egy személyautóval.

Teherautó ütközött személyautóval Gödrénél

Egy teherautó összeütközött egy személyautóval Gödrénél hétfő délelőtt. Az elsődleges adatok szerint a Gödre-tetőnél, Kaposvár irányában történt balesetben négyen könnyebben megsérültek. A helyszíni szemle és a műszaki mentés jelenleg is tart, az utat teljes szélességében lezárták - közölte a Pécsi Rendőrkapitányság az MTI-vel.

Pótkocsival ütközött az autó

Kicsúszott egy teherautó pótkocsija és egy szembejövő személyautónak ütközött hétfő reggel a 66-os főúton Pécs közelében, az érintett szakaszon teljes útzár van érvényben.
Az elsődleges adatok szerint a Mecsek pihenő alatti nagykanyarban történt balesetnek nincs súlyos sérültje. A helyszíni intézkedés és a műszaki mentés jelenleg is tart, az utat teljes szélességében lezárták - közölte a Pécsi Rendőrkapitányság az MTI-vel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!