Rendőrségi

2011.05.11. 10:07

Terhes nőt bántalmazott élettársa

Székesfehérvár - Egy férfi és állapotos barátnőjének vitája fajult a tettlegességig, aminek szemtanúja volt három férfi, akik épp egy konditeremben edzettek. A sikoltozó nő a testépítőknek köszönhetően menekült meg a további bántalmazástól, menekülő társát pedig elfogták.

Fejér Megyei Hírlap

Női segélykiáltásokra figyelt fel kedden késő este három férfi, miközben egy Berényi úton lévő konditeremben edzettek. Később látták, amint egy fiatal nő az ablak rácsaiba kapaszkodik, és úgy kiabál segítségért. Ezt követően még egy puffanást is hallottak – tudtuk meg szerdán Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivőtől, aki az esetről így számolt be: a három férfi egyből felfutott az edzőteremből az utcára, hogy a nő segítségére siessen. Ekkor látták, hogy egy férfi vonszolja a hóna alatt a fiatalasszonyt, aki sikoltozott. 

A testépítők rákiabáltak a férfire, hogy engedje el a nőt, majd amikor az ennek nem tett eleget, utána szaladtak. Erre a férfi ellökte magától a hölgyet, majd futni kezdett, a három férfi meg utána eredt. Kettő követte az Olaj utcába, míg egyikük a közeli benzinkúthoz sietett, hogy onnan értesítse a rendőrséget. A férfinek sikerült befutnia az egyik ház udvarára, és elbújt egy bokor mögé, ám követői megtalálták, és a rendőrök megérkezéséig visszatartották.


További részletek ás a teljes cikk a Fejér Megyei Hírlap oldalán, itt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!