Rendőrségi

2011.08.26. 12:11

Újabb tragédia Kolontáron - Autójával a patakba esett és megfulladt egy férfi

A kistehergépkocsi egy másik autó előzése után, visszatért sávjába a Torna-patak felett épített új hídon, majd áttörte a korlátot, a patakba fordult és a férfi életét veszítette.

Munkatársainktól

Az 58 éves sárbogárdi férfi holttestét a Baptista Szeretetszolgálat Rescue 24 csapatának szakemberei húzták ki a vízből. Az ajkai tűzoltóknak sikerült az orr-részen teljesen összetört járművet a Torna-patakban lábra állítani, de a művelethez egy speciális csörlős tűzoltóautó segítségét kérték Veszprémből.

Egyedül volt az autóban a balesetet szenvedett munkás, tudtuk meg. Dr. Muhoray Árpád pv. tábornoktól, az Újjáépítési Katasztrófavédelmi Törzs parancsnoka pontosította az elsődleges információinkat: nem a katasztrófavédelem, hanem a halastó mentesítésével megbízott cég alkalmazásában állt az a munkás. A férfi a teherautóval lisztet szállított a halastóhoz. A tábornok cáfolta, hogy gyorsan haladt volna, ezt a helyszínen többen megerősítették. Az autó rakományát a tűzoltók kiemelték, felhasználható a mentesítéshez. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A helyi lakosok szerint a település ezen része egy elátkozott hely.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!