Rendőrségi

2012.06.09. 17:12

Eszméletlen gyermeket vittek kórházba a jászapáti strandról

Eszméletlen állapotban mentőhelikopter szállított kórházba egy kislányt, akit a strandon ért baleset Jászapátiban - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombaton az MTI-vel.

MTI

Szabó Zita elmondta: a 12 éves kerekegyházi leány eddig tisztázatlan okból elmerült a fürdő egyik medencéjében, ahonnan már csak eszméletlen állapotban sikerült kimenteni.
A baleset helyszínére mentőhelikopter érkezett, mely a gyermeket a szolnoki Hetényi Géza Kórházba szállította - tette hozzá a szóvivő jelezve, hogy a rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés megalapozott gyanújával eljárást indított ismeretlen tettes ellen, és jelenleg szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.
Az MTI információi szerint a gyermek kómában van. A történtekről hivatalból az egészségügyi intézmény tett bejelentést a rendőrségen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!