Rendőrségi

2012.06.26. 11:00

Halálra szurkálta feleségét egy férfi Szolnokon

Szolnok – Több vágással és késszúrással halálos sérüléseket okozott feleségének, majd önként jelentkezett a rendőrségen hétfőn egy szolnoki férfi – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.

MTI

Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint a feltételezett elkövető hétfőn a délutáni órákban jelent meg a Szolnoki Rendőrkapitányság épületében, ahol bejelentette, hogy otthonukban megszurkálta feleségét.
   
A rendőrség azonnal kivonult a helyszínre, ahol az egyik szobában szúrt és vágott sérülésekkel megtalálták az 56 éves asszonyt, akin a mentősök már nem tudtak segíteni.
   
Az ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett megalapozott gyanújával indított nyomozást, melynek során őrizetbe vették a 62 éves férfit, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a bűncselekmény körülményeit, többek között azt is, hogy mi vezetett a tragédiához – tette hozzá a százados.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!