Rendőrségi

2012.06.29. 08:02

Öngyilkos férfit gázolt a vonat Polgárdinál

Polgárdi - Pénteken reggel, 8.05-kor a Fejér megyei polgárdi vasútállomásnál gázolt el a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vasútvonalon közlekedő szerelvény egy férfit, aki öngyilkossági szándékkal feküdt a sínekre - írja az fmh-hu. Délután fél egykor a vonatközlekedés megindult, késések sem várhatók.

feol.hu

Németh-Kész Mónika a Fejér megyei rendőrségi szóvivő arról tájékoztatta honlapunkat: egy idős férfi öngyilkossági szándékkal feküdt rá a sínekre a polgárdi vasútállomásnál. Az arra a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vasútvonal között közlekedő vonat gázolta halálra pénteken reggel.

A vasúti közlekedés jelenleg áll, a helyszínelés folyamatban van, a Székesfehérvár Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit. A rendőrségi helyszínelés lezárulásáig autóbuszok szállítják az utasokat Polgárdi-Ipartelepek és Csajág között.

Az elhunyt személyazonosságát még nem sikerült megállapítani, egy idős férfiről van szó – tette hozzá a szóvivő. 

Megindult a vonatközlekedés a Budapest és Tapolca közötti vonalon, ahol péntek reggel halálra gázolt a vonat egy férfit Polgárdinál - tájékoztatta a Mávinform ügyeletese az MTI-t.


Forrás: fmh.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!