Rendőrségi

2012.11.11. 19:26

Sírkő zuhant egy ötéves kislányra

Súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett egy ötéves kislány, akire sírkő zuhant rá a szerepi temetőben vasárnap délután - közölte Szentgyörgyi János, a debreceni Kenézy kórház szóvivője az MTI-vel, megerősítve a TV2 és az RTL Klub hírműsorainak információját.

MTI

Molnár József, a debreceni mentőszolgálat mentésvezetője előzőleg azt mondta, hogy a kislányt mentőhelikopterrel szállították a Kenézy kórház baleseti sebészetére.
   
A Kenézy kórházban az elsődleges ellátást elvégezték, stabilizálták a súlyos koponyasérüléseket szenvedő kislány állapotát, majd rohammentővel átszállították a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centruma gyermekklinikájának intenzív osztályára, ahol folytatják a kezelést - ismertette a részleteket Szentgyörgyi János.
   
A rendőrség az ügyben későbbre ígért tájékoztatást.
   

Az MTI más forrásból úgy értesült, hogy egy négytagú család: a szülők és két gyerekük látogattak ki a szerepi temetőbe. A nagyobbik gyerek nekitámaszkodott egy nagyméretű sírkőnek, amely ledőlt, és rázuhant a testvérére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!