Rendőrségi

2013.07.11. 12:13

Két balesetben sem nyújtottak segítséget, szemtanút keresnek

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya két közlekedési baleset szemtanúit is keresi.

Egy ismeretlen rendszámú, fehér színű, zárt kis tehergépkocsi sodort el egy gyalogost, aki 2013. július 9-én 7 óra után a Balatonfüred, Bocsár dűlőben, a Koczor Pincészet felé az úttest szélén sétált. A gépkocsi vezetője vélhetően nem tartott megfelelő oldaltávolságot a gyalogos mellett és az ütközést követően pedig megállás nélkül hajtott tovább. A gyalogos megsérült.

Csopak és Veszprém között a 73-as számú főúton egy fehér színű, kombi személygépkocsi ütközött egy másik személygépkocsinak 2013. július 10-én 21 óra után. A vezető itt is megállás nélkül hajtott tovább, annak ellenére, hogy gépkocsijának bal oldala megsérült.  A távolodó jármű rendszámából csak az első két, "MJ" karaktert sikerült feljegyezni.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya kéri, hogy aki bármelyik balesettel kapcsolatban információval tud szolgálni, az hívja a 87/482 288 telefonszámot, vagy jelentkezzen  a 107-es vagy 112-es segélyhívók bármelyikén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!