Rendőrségi

2013.08.06. 20:02

Besurranók őrizetben

Balaton-parti ingatlanokba surrantak be - őrizetbe vették őket.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy balatonalmádi házba a nyitott erkályajtón át jutottak be tolvajok 2013. augusztus 1-én az esti órákban, onnan műszaki cikket és készpénzt tulajdonítottak el. A bejelentést követően végrehajtott széleskörű adatgyűjtés eredményeként, augusztus 2-án fogták el a balatonalmádi rendőrök a településen nyaraló K. Zoltán 27 éves vecsési és H. Alexandra 19 éves monori lakosokat.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vételük mellett – indult eljárás ellenük. Egy balatonfüredi nyaralóból kísérelt meg eltulajdonítani egy mobiltelefont 2013. augusztus 2-án az esti órákban L. Károly pécsi lakos. Az 52 éves gyanúsítottat a sértett tettenérte és visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig. A járőrök nem csak a visszatartott tolvajt, hanem társát, D. Tibor 57 éves komlói lakost is elfogták, aki a besurranás alatt figyelőként segítette társát. A két férfit a Balatonfüredi Rendőrkapitányság őrizetbe vette. ..

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!