Rendőrségi

2013.11.12. 09:53

Fűnyírókat és fűnyíró motorokat loptak el Bakonyjákón

Már másnap délelőtt előkerültek az ellopott tárgyak egy pápai férfi lakóházának udvarán.

veol.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. november 7-éről 2013. november 8-ára virradóra két fűnyírót és három használt fűnyíró motort tulajdonított el ismeretlen tettes Bakonyjákón egy kerítéssel nem zárt lakóház udvaráról - tájékoztatott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

A helyszínen rögzített nyomok és az adatgyűjtés során beszerzett adatok alapján gyanú merült fel arra, hogy a tárgyakat a 41 éves D. Csaba pápai lakos lopta el, amelyeket gépkocsijával szállított el az ingatlan területéről.

(Fotó: rendőrség)

A férfi lakcímén a rendőrök 2013. november 8-án, nem sokkal 12 óra előtt házkutatást tartottak, ahol az ellopott – udvaron elrejtett – fűnyírók és motorblokkok hiánytalanul előkerültek, így a sértett kára a lefoglalással megtérült.

D. Csabát ezt követően a Pápai Rendőrkapitányságra előállították, ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a kapitányság Bűnügyi Osztálya.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!