Rendőrségi

2014.07.09. 08:33

Lefoglalt ingóságokat adott el

Engedély nélkül eladta a végrehajtás alatt levő árukészletet egy székesfehérvári férfi.

Egy önálló bírósági végrehajtó tett feljelentést a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon, miszerint még 2012. június 5-én egy gazdasági társaság balatonfüredi egységében ingóságokat foglalt le, melyeket a későbbiek folyamán árverés keretében kívánt értékesíteni. A lefoglalt tárgyakat azonban értékesíteni nem lehetett, mert idő közben a kérdéses gazdasági társaságot eladták.

A tranzakciót lefolytató K. Csaba székesfehérvári lakos gyanúsítottként került kihallgatásra, mivel a végrehajtás alatt álló árukészletet elvonta annak ellenére, hogy tudatában volt a megőrzéssel kapcsolatos jogi kötelezettségeinek.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben a nyomozást a napokban befejezte, és a keletkezett iratokat végrehajtás alóli elvonással elkövetett zártörés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!