Rendőrségi

2014.10.06. 09:01

Zaklatta főnökét a berhidai férfi

A napokban zárult le egy zaklatás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Várpalotai Rendőrkapitányságon.

Egy 62 éves berhidai illetékességű férfi június 5-én tett feljelentést a 30 éves, szintén berhidai illetékességű Ny. I., volt alkalmazottja ellen, aki többször olyan kijelentést tett, mely rá nézve sértő tartalmú volt, és melyek a vagyontárgyának megrongálására utaltak. Ezekkel a kijelentésekkel zaklatta a sértettet a férfi napokon keresztül.

A 62 éves sértett alkalmazásában dolgozott a tavaszi hónapokban a 30 éves férfi, akinek 2014. június első napján, a munkavégzéssel kapcsolatban felmerülő problémák miatt felmondott. Az elbocsájtásba azonban a férfi nem akart belenyugodni.

Az eljárás adatai szerint a férfi többször felkereste a sértettet, nem akart belenyugodni abba, hogy őt elbocsátották. Közel egy héten keresztül napi rendszerességgel zaklatta a sértettet, bántalmazás és vagyontárgy megrongálásának kilátásba helyezésével. A cselekményben a férfi mellett a 27 éves berhidai illetékességű Ny. I-né is részt vett.

Ny. I., és a Ny. I-né ellen a nyomozás befejeződött, a keletkezett iratokat a Várpalotai Rendőrkapitányság a napokban bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!