Rendőrségi

2014.12.15. 13:57

Verekedés a Thury vár előtt

A napokban zárult le egy garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Várpalotai Rendőrkapitányságon.

Rendőri feljelentés alapján indult eljárás a Várpalotai Rendőrkapitányságon K. Károly várpalotai lakos ellen, aki 2014. június 6-án a délutáni órákban összeverekedett két alkalmi ismerősével a Várpalota, Szabadság téren található Thury vár főbejárata melletti téren. A dulakodás közben K. Károly nekiesett egy, a téren leállított személygépkocsinak, aminek a visszapillantó tükre letört.

A dulakodásban résztvevő három személy elismerte, hogy a kelleténél több alkoholt fogyasztottak, ami miatt hiányos az emlékezetük. A felek közötti vitát az váltotta ki, hogy egyikőjük több bort ivott a flakonból, mint amennyi megillette volna, így egymást a ruháiknál fogva rángatni kezdték a férfiak. A verekedésnek végül egy autó bánta kárát, azon túl, hogy az esemény a téren tartózkodókban megbotránkozást, riadalmat keltett.

Az eljárás során keletkezett iratokat a Várpalotai Rendőrkapitányság a napokban vádemelési javaslattal a Veszprémi Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!