Rendőrségi

2015.02.02. 12:04

Betörte a szomszédok ablakát

Címkék#ablak#pápa

Egy korábbi nézeteltérés miatt összetűzésbe keveredett szomszédjaival az a Pápa környéki településen élő férfi, akit 2015. február 1-jén fogtak el a Pápai Rendőrkapitányság járőrei.

Egy Pápához közeli faluban élő nő 2015. február 1-jén 22 óra körül értesítette a rendőrséget arról, hogy egy falubeli ismerőse a háza előtt tör-zúz. A Pápai Rendőrkapitányság két egyenruhása – Kölkedi Tibor és Ruzsás Gergő rendőr törzsőrmesterek – rövid időn belül a helyszínre érkeztek, ahol megállapították, hogy a ház egyik ablakát betörték. A házban lakók elmondták, hogy a közelben lakó 33 éves S. B. gyalogosan érkezett hozzájuk késő este, akivel az ablakon keresztül beszélgettek.

Egy korábbi tartozás miatt szóváltás alakult ki köztük, ezért a háziak megkérték, hogy távozzon, és bezárták az ablakot. A férfi ezt sértésnek vette és mérgében ököllel betörte az ablaküveget, majd a mögötte levő függönyt letépte és az utcára dobta. A rendőrök S. B.-t otthonában találtak meg. A férfit elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásakor a terhére rótt cselekményt elismerte. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!