Révfülöp

2014.02.03. 20:26

''Téli esték'' Kővágóörsön!

Január 28 - február 1. között tartottuk az immár hagyományossá vált "Téli esték" rendezvénysorozatunkat.

Kiss Gyuláné

Az első este a Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársa, Molnár András százados adott tanácsokat arról, hogyan védjük értékeinket, mit tehetünk, hogy megelőzzük a besurranásos lopásokat, a betöréses rablásokat. Felhívta a figyelmet arra, hogy az ismeretlen emberekkel szemben legyünk bizalmatlanok és ne engedjük be őket a házunkba.


Második este Kiss Attila vezető megyei mentőtiszttel eleveníthettük fel az elsősegély nyújtás szabályait, annak fontosságát. Azt, hogy mit tehetünk, vagy mit kell tennünk, vagy nem tennünk, ha ilyen esettel találkozunk. Harmadik este a Balatoni vitorlázás történetéről hallhattunk nagyon érdekes előadást Török Péter RIVE elnöktől, az est másik vendége Szabó Attila sportedző a mozgás fontosságáról, elsősorban a judo szépségéről beszélt.

Pénteken Kővágóörs múltjáról, jelenéről és egyéb aktuális témákról beszélgethettünk dr. Nagy Tiborral. Szombaton a borversennyel zártuk rendezvénysorozatunkat, ahol a helyi termelők legjobb borait kóstolta végig a szakértő zsűri és a lelkes közönség. Közben Mórocz Kálmán bácsi szaxofon játékával szórakoztatta az egybegyűlteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!