Révfülöp

2017.02.07. 20:45

Régészet és orvoslástan

Révfülöp - Idén is öt estén át várják az érdeklődőket az Ordass Lajos Evangélikus Oktatási Központba érdekes és tartalmas előadásokkal.

Tóth B. Zsuzsa

A XXVII. Révfülöpi téli esték programsorozata február 20-án kezdődik, minden alkalommal 17 órakor várják az érdeklődőket. Az első előadást Darvas Miklós világbajnok, olimpikon tartja A révfülöpi iskolából a kajak-kenu sport trónjára címmel. A házigazda Slemmer József önkormányzati képviselő lesz. Másnap Májbetegségekről közérthetően címmel Takács Andrea tart előadást, az infektológus és belgyógyász szakorvos estjének házigazdája Németh Csaba háziorvos lesz. Vaskori időkapszula a Dunántúlon - egy régészeti kincs felderítése és értelmezése címmel tart előadást Sümegi Pál egyetemi tanár szerdán este. A Szegedi Tudományegyetem Földtani és Őslénytani tanszéke vezetőjével Sümegi Gábor önkormányzati képviselő beszélget. Február 23-án A reformáció és a magyar kultúra kerül középpontba Hafenscher Károly evangélikus lelkésznek köszönhetően, a házigazda: Kondor Géza polgármester lesz. A Kívül-belül Olimpia című előadásra Héder Barna sportigazgató vár mindenkit. A házigazda: Török Péter alpolgármester lesz. A rendezvénysorozat 25-én a Révfülöpi Polgárok Báljával zárul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!