előadások a jövőhéten

2021.12.04. 09:00

A Veszprémi Petőfi Színház ajánlata

Rimányi Zita

Színházi előadás

Veszprém A két Lotti című darabot láthatják az érdeklődők december 6-án, hétfőn 10 órától a Veszprémi Petőfi Színházban. RZ

Színházi előadás

Veszprém A két Lotti című darabot láthatják az érdeklődők december 6-án, hétfőn 15 órától a Veszprémi Petőfi Színházban. 

Színházi előadás

Veszprém A Tortúra című darabot láthatják az érdeklődők december 6-án, hétfőn 19 órától a Veszprémi Petőfi Színház játékszínjében. 

Színházi előadás

Veszprém Az Ahogy tetszik című darabot láthatják az érdeklődők december 7-én, kedden 17 órától a Veszprémi Petőfi Színházban. 

Színházi előadás

Veszprém Az Ahogy tetszik című darabot láthatják az érdeklődők december 8-án, szerdán 15 órától a Veszprémi Petőfi Színházban. 

Zenés műsor

Balatonalmádi Operettgálát élvezhetnek az érdeklődők december 9-én, csütörtökön 19 órától a Kerényi Imre Kult-Magtárban. 

Színházi előadás

Veszprém A hőstenor című darabot láthatják az érdeklődők december 10-én, pénteken 19 órától a Veszprémi Petőfi Színházban. 

Tehetségkutatás

Veszprém A VeszprémSztár ének kategóriájába benevezők lépnek a színpadra december 11-én, szombaton 17 órától a Veszprémi Petőfi Színházban. 

Tehetségkutatás

Veszprém A VeszprémSztár tánc kategóriájába benevezők lépnek a színpadra december 11-én, szombaton 19 órától a Veszprémi Petőfi Színházban. 

Színházi előadás

Veszprém Az Abigél titkai – Töredékek az írónő életéből című darabot láthatják az érdeklődők december 11-én, szombaton 19 órától a Veszprémi Petőfi Színház játékszínjében. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!