SÉTA

2012.08.23. 13:54

A hetedik mennyország!

Eljött. Itt vagyok, itt vagyunk. Egy újabb, ezúttal a hetedik SÉTA tábor: Három napos kikapcsolódás, érdekes előadásokkal fűszerezve.

Napló Online

Viszont az idei kicsit rendhagyó, másmilyen, itt a kislődi Sobri Jóska Kalandparkban, leginkább ismeretlen emberekkel, új előadókkal. Abban a meggyőződésben jöttem el, hogy egész biztosan jól érzem majd magam. A tavalyi év tapasztalatából tanulva most már tényleg csak a lényeges dolgokat pakoltam a bőröndömbe. Nem tettem el sem kártyát, sem könyvet.  Hogy miért? A válasz egyszerű: Éreztem, egy percig sem fogok unatkozni.

Augusztus 23-át írunk 1: 34, a második nap. Öröm volt visszajönni ide, ez a tábor lehetőséget ad egy ugrásra. Új barátokat szerezhetünk, olyan előadókat hallgathatunk, ismerhetünk meg, akik bizony már alakítottak az élet színpadán. A környezet csodás, egyszerűen gyönyörű a festői táj, mindenki kedves és szimpatikus. Múlt évben azért jöttem, mert jó bulinak tartottam, most azért vagyok itt, mert le akarok tenni valamit az asztalra. Ezúton szeretném megköszönni a lehetőséget Vargáné Czobor Andrea tanárnőnek, aki sajnos most nem tudott eljönni ide. Azért szeretem ezt a tábort, mert tanulhatok, bővíthetem ismereteimet és információkat gyűjthetek. Tehát örömmel veszek részt a 2012-es SÉTA- programban is.

Hanis Patrícia
Kislőd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!