Somlószőlős

2017.04.05. 06:17

Csak elég lenne beszélni és szervezni, hogy másokon segíthessünk

Somlószőlős - A matrac megmenekült a szemétteleptől, és hasznos berendezésként két pici kislány fekhelye lesz - mondta egy olvasónk, aki szerint többféle módon lehetne segíteni egymáson, egymásnak.

Penk Tímea

Ami az egyiknek fölösleges, arra a másiknak nagy szüksége van olvasónk szerint, de az egymásra találás nem mindig könnyű.

Fotó: Soós Anita

- Az egyik nem tudja hová tenni, kinek adhatná? Aztán beszélget egy ismerőssel, az egy másikkal, és szerencsés esetben jó helyre kerül az adomány - számolt be az asszony. Így történt a minap, amikor az egyik ismerős fuvaros szabadidejét áldozta arra, hogy a negyven kilométernyi távolságot legyőzze, és egy harmadik ismerősnek segíteni tudtak. Horváth Sándor Somlószőlősön boldogan vette át egy veszprémi család bútoraiból, ruháiból, étkészleteiből álló adományát.

- Mennyi embernek lehetne még segíteni így! Csak beszélni kellene egymással, és egy picit szervezni. Hazafelé az úton, mivel lomtalanítás is volt Veszprémben, még egy kókuszmatracot is szereztünk, így teljes szobát tudtunk berendezni - mondta olvasónk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!