Sport

2009.10.06. 19:37

Vb-selejtezők - Dárdai és Hajnal különleges kezelése

Budapest - Dárdai Pál és Hajnal Tamás, a magyar labdarúgó-válogatott középpályásai kedden nem edzettek együtt a csapattagokkal, hanem Budakeszin, az Országos Rehabilitációs Intézetben vettek részt egy újszerű, speciális kezelésen.

MTI

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint Mészáros Norbert, a Debrecen hátvédje kedden hazatért, hogy izomsérülését kezeltesse, azonban a hajdúsági együttesből megérkezett a nemzeti alakulathoz Varga József.
   
Erwin Koeman szövetségi kapitány a másfél órás tréningen a rövid, pontos passzokat, valamint a labdatartást gyakoroltatta tanítványaival. Az edzésen a hétfőn pihenők közül részt vett Tóth Balázs és Buzsáky Ákos is.
   
A nemzeti csapat tagjai szerda délelőtt fizikai felmérésen vesznek részt, majd Koeman a délután folyamán megtartja utolsó hazai edzését. A holland szakember szerdán hoz döntést arról, hogy mely játékosokkal utazik Portugáliába.
   
A magyar válogatott szombaton este Lisszabonban lép pályára, majd négy nappal később Dániában vívja utolsó világbajnoki selejtezőjét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!