Sport

2009.12.22. 19:50

Fazekas Dennis egy osztállyal feljebb lép

Tapolca - A végéhez érkezett a bajnoki szezon, ami a crossmotoros tapolcai Fazekas Dennis számára szép eredményeket és egyúttal kategóriaváltást hozott.

Szijártó János

A nyolc éves fiú ugyanis elbúcsúzik az 50 köbcentis automata kategóriától, és jövőre már a 65 köbcentisben indul. Ez már egy 6 sebbességes sebességválltós motor, ami komoly erőnlétet és felkészültséget igényel.

Lezárult egy korszak, amiben sok jó eredményt ért el szorgalmas, kemény munkával. A kategória szép korszaka az elért eredményekben is tükröződik. Dennis 2007-ben a Nyugat Kupa harmadik helyét szerezte meg, mindössze hat évesen. 2008-ban Magyar Bajnokság negyedik helyezés, 2009-ben Magyar Bajnokság harmadik helyezés az elért eredmény.

A szezon végével természetesen nem ért véget a motorozás, hiszen amíg az időjárás engedi, Dennis készül 65-ös motorjával a jövő évi szezonra ahol minden bizonnyal új kihivások várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!