Sport

2009.12.01. 23:18

Vb-2010 - Cannavaro Totti és Nesta visszatérését szeretné

Róma - Fabio Cannavaro, a címvédő olasz labdarúgó-válogatott csapatkapitánya azt szeretné, ha a nyári, dél-afrikai világbajnokságra Francesco Totti és Alessandro Nesta is visszatérne az együttesbe.

MTI

"Beszéltem már Francescóval és Alessandróval, szerencsések vagyunk, hogy a berlini kalandot együtt éltük át, szoros a kapcsolat közöttünk - mondta Cannvaro, aki a 2006-os, németországi vb-diadalt követően az Aranylabdát is elnyerte. - Folyamatosan azt próbálom elérni, hogy gondolják meg magunkat, még akkor is, ha tisztelem a döntésüket."
   
Az egyaránt 33 éves Totti és Nesta - akik súlyos sérülésből visszatérve jelenleg nagyszerű formában futballoznak a Serie A-ban - a világbajnoki cím megnyerését követően jelentették be, hogy nem kívánnak többet a nemzeti csapatban szerepelni. Totti azóta már többször is kijelentette, hogy ha Marcello Lippi szövetségi kapitány számít rá, akkor visszatér, Nesta azonban ebben az ügyben egyelőre hajthatatlannak bizonyul.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!