Sport

2010.01.21. 13:57

Streetball-őrület az egyetemi sportcsarnokban

Veszprém - Január 23-án, szombaton reggeltől a kitűnő zene és a remek kosárlabda lesz a főszereplő az egyetemi tornacsarnokban.

Novothny Ottó

A Hoops Starz streetball tour idei téli állomása lesz a sportlétesítmény, melyet nyolcadik alkalommal rendeznek meg Veszprémben.

A főszervező Kindler Krisztián elmondta, hogy a hagyományoknak megfelelően nagyszerű és egyetlen pillantara sem lankadó pazar hangulatú eseményre készülnek.

Szombaton 11 órától délután négyig tartanak a csoportmérkőzések, amikor négy a négy ellen küzdenek a kosarasok. A legjobbak ingyen nevezhetnek a nyári turné hasonló bajnokságára.

Láthatnak még az érdeklődők egy az egy elleni harcokat, ahol a végső győztes szintén továbbléphet a nyári versenysorozatra.

A zsákoló és három pontos vetélkedő szintén óriási izgalmakat és felejthetetlen látványt ígér. Hasonlóan egyébként a szabad stílusú versengéshez, ahol három tagú zsűri figyeli majd a lélegzetelállító, cirkuszi produkcióknak is beillő előadásokat.

A vendéglátók első alkalommal szeretnék életre kelteni azt a különleges sporteseményt, melyen a megyeszékhely sportolói, közéleti szereplői is számot adnak kosárlabda tudásukról. A szigorúan barátságos kosárlabda összecsapás is szerepel a programban, amely este fejeződik be.

A helyszínt a hangos zeneszó alapján is könnyű lesz megtalálni, hiszen a hip-hop ritmus egész nap kíséri majd a 11 órakor kezdődő sporteseményeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!