Sport

2010.03.18. 19:52

Röplabda Extraliga - Az esélyesebb győzött

Kaposvár - A férfi röplabda Extraliga három győztes meccsig tartó elődöntőjének első találkozóján magabiztosan nyert a Kaposvár a Company VRC ellenében.

zaol.hu

Kaposvár-Company VRC 3:0 (15, 21, 16)
Kaposvár, 200 néző. V.: Pőcze, Éva.

Diamant-Kaposvár: Kaszap, Kántor, Csoma, Németh F., Kovács Z., Hobot. Csere: Laszczik (liberó). Edző: Zarka Péter.
Company VRC: Dolgos, Németh E., Nagy, Tóth, Czintula, Seck. Csere: Szabó (liberó), Horváth Sz., Horváth Á., Puspán, Kráml, Szilvássy. Játékos-edző: Szabó Gábor.

Az első szettben még nem igazán találta az összehangot a kezdő feladót, Puspánt helyettesítő Dolgos a társakkal, ráadásul sok technikai hiba csúszott a Company játékába, így a Kaposvár remek nyitás-sorozat után tíz ponttal elhúzott (18:8), és a különbséget a  játszma végéig megőrizte.

A folytatásban a hazaiak magabiztosan gyűjtögették pontjaikat, amíg Tóth nem állhatott a nyitó helyre, akinek pompás szerváival 20:18-ra felzárkózott a VRC, de a szettet nem tudta megnyerni. 

Sajnos a harmadik részben újfent sokat hibázott a Veszprém, a Kaposvár szép játékkal hozta a szettet és a meccset is. 

Nem egy súlycsoportba tartozik a VRC és a Kaposvár, amit utóbbi be is bizonyított.

Szabó Gábor: - Ha a nyitás-fogadásban tudunk javulni, akkor a második felvonásban akár szettek megnyerésére is képesek lehetünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!