Sport

2010.05.21. 17:59

Hazai pályán kapott ki a Pápa

Pápa - Kis különbségű vereséget szenvedett a pápai együttes hazai pályán a Baja ellen az NB I/B-s kosárlabda-bajnokság rájátszásában.

Kis Dezső

Pápa KC-Baja
78:86 (19:11, 25:20, 14:26, 20:29)

Pápa, 200 néző. Vezette: Makovszki, Fekete. 

Pápa-Damla KC: Fülöp, Ács, Henrik, Horváth R., Magyar. Csere: Bogdán, Perger, Vajda, Horváth A., Balogh, Perger. Edző: Vajda József.

Baja: Ágfalvi, Mándics, Pungo I., Szabó, Francka.  Csere: Pungo II., Koller, Pálkerti, Nagy, Szálas. Edző: Pálkerti Tamás.

Nem volt kipontozott játékos!

Az első negyedben jól játszott a hazai együttes és nyolcpontos előnyt szerzett, 19:11. A  másodikban tovább folytatódott a bíztató játék és még ekkor is volt tizenhárom pont előnye a hazaiaknak, 44:31. 

A harmadik negyedben azonban nem mentek be a távoli dobások, a fiatal játékosok láthatóan megzavarodtak, egy ponttal átvette a Baja vezetést, 58:59.

Az utolsó negyedben a hazaiak futottak az eredmény után, majd a hajrában a faltokból a vendégek jöttek ki jobban és kis különséggel nyertek.

Vajda József: - Sajnos nem tudtuk folytatni a győzelmi sorozatunkat. Nagykállón azonban megpróbálunk nyerni.

A nap másik mérkőzésén a Veszprém 91-71-re verte az Egert.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!