Sport

2011.04.15. 08:56

Jegyzett csapat lett a füredieké

Balatonfüred - Rendhagyó módon ezúttal pénteken lép pályára a Balaton-partiak NB III-as labdarúgócsapata, amely pénteken 18 órakor a Haladás II vendége lesz.

Horváth Gábor

Haladás II-Balatonfüred

A jó erőkből álló Lipót sem tudta megállítani az előző fordulóban a hetek óta lendületben lévő balatonfüredieket (BFC-Lipót 3:0), akik immáron négy mérkőzést nyertek zsinórban. A legutóbbi hármat ráadásul kapott gól nélkül teljesítették.

Az együttes így már a hatodik pozícóból várja a hetedik helyen álló szombathelyiek elleni összecsapást.
Lantai Balázs edző: - Kissé meglepett a Lipót, amely szokatlan játékkal próbálkozott ellenünk. Tanulságos volt meccs volt, amely megmutatta, hogy az eredményeink hatására jegyzett csapattá váltunk. Három pontot akartunk szerezni és meg is valósítottuk a célunkat. A Haladás egy első osztályú klub, s nem ismerjük a visszajátszók névsorát, ettől függetlenül szeretnénk ponttal, vagy pontokkal hazatérni. Sajnos hárman is sérüléssel bajlódnak, de bízunk Marosvölgyi, Kovács és Gábor felépülésében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!