Sport

2011.12.15. 19:15

Bravúros vízilabdás pontszerzés

Balatonfűzfő - A Balaton Vízilabda Klub (BVK) Szombathelyen vendégszerepelt az OB II, A csoportjának idei utolsó fordulójában, ahol a házigazdákkal és a Nagykanizsa csapatával csapott össze.

B. Virág Rita

A BVK betegségek és sérülések miatt csak tartalékosan tudott kiállni az év utolsó, harmadik fordulójában a férfi vízilabda OB II A csoportjában.
 
Először a Kanizsa ellen bizonyíthattak a balatoniak: a harmadik negyed közepéig jól tartotta magát az együttes, rendre vezetett is. Ezután beindult a KVSE egyenlített, majd átvette a vezetést, aztán az utolsó negyedben egy 5:0-ás rohammal bebiztosította a győzelmet (12:5).

A Haladás ellen megmutatták a fűzfőiek, hogy az ősszel, milyen sokat fejlődtek és a telt házas meccsen bravúros, 11:11-es döntetlent könyvelhettek el.

A következő fordulót jövőre, január 21-én rendezik meg. Ezúttal hazai környezetben, házigazdaként várhatja az ellenfeleket a Balatoni Vízilabda Club.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!