Sport

2011.12.20. 20:03

Hibátlanul teljesítettek a veszprémi fiatalok

Veszprém - Szettveszteség nélkül nyerte a Veszprémi Röplabda Club (VRC) junior alakulata a másodosztály nyugati csoportjában megrendezett második tornát.

B. Virág Rita

A juniorbajnokságot az első osztálytól eltérően nem a felnőttmérkőzésekkel párhuzamosan bonyolítják le, hanem tornarendszerben. A résztvevőket keleti és nyugati csoportba sorolták, ahol a csapatok öt különböző tornán mérik össze erejüket és ezek összesítése adja ki az eredményt. A Veszprém a Győrrel, a Péccsel, a Dággal, valamint a Doroggal került egy ötösbe. Novemberben az első tornán a VRC nem vett részt, a hétvégén viszont Pécsen már igen.

A VRC a házigazdák ellen kezdett, és alig egy óra alatt, három magabiztos szettben nyert: VRC-Pécs 3:0 (8, 18, 12). Ezután a veszprémiek a Dággal találkoztak és elsősorban a remek csapategységnek köszönhetően kerekedtek felül Dolgos Attila tanítványai. VRC-Dág 3:0 (15, 23, 24). Szerencsére a Doroggal sem gyűlt meg a bajuk, három sima szettben nyertek: VRC-Dorog 3:0 (11, 15, 12).

A második a Dág, a harmadik a Pécs, a negyedik a Dorog lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!