Sport

2011.12.29. 17:23

Tornagyőztes Dabronc

Sümeg - A tizenhat évesen elhunyt sümegi röplabdás emlékére minden esztendőben megrendezik a városban a Simonyai János-emléktornát, ahol mini korosztályos fiúcsapatok versengenek.

B. Virág Rita

Az idén december 28-án rendezték meg a Simonyai János-emléktornát, ahol a házigazda sümegiek, valamint a dabronciak is két csapattal képviseltették magukat. Rajtuk kívül a Szombathely és a Pécs indult el a hagyományos tornán. A résztvevők két hármas csoportban előbb körmérkőzéseket vívtak, majd keresztjáték következett a triók két legjobbja között.

A Dabronc A a Szombathely ellen, a Sümeg RE A pedig a Dabronc B ellen jutott be a fináléba. A döntőben a Dabronc 2:0-ra nyert, és ezzel megszerezte az első helyet. A Dabronc B a bronzmeccsen 2:1-es vereséget szenvedett a Szombathelytől, így a második Sümeg mögött a vasiak végeztek a harmadik helyen. A győztes dabronci gárdából Szabó Bence érdemelte ki a torna legjobb játékosának járó különdíjat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!