Sport

2012.02.23. 15:35

Társasági esemény

Balatonalmádi - Az egyesületek közti elmúlt évi pontverseny győztesét is a vitorlásbálon jutalmazzák meg. A pontgyűjtést a Balatonfüredi Yacht Club (BYC) nyerte meg nagy fölénnyel.

B. Virág Rita

A Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ) február 25-én 19 órától rendezi meg hagyományos, éves vitorlásbálját a balatonalmádi Ramada Hotel Tramontana báltermében.
 
A rendezvény igazi társasági eseménynek számít, hiszen nemcsak a vitorlázótársadalom színe-java, hanem a társadalmi és politikai közélet jeles képviselői is tiszteletüket teszik. Itt lesz többek között a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Borkai Zsolt  és Bánki Erik, a parlament sport- és  turizmusbizottságának elnöke.

A bálon több komoly díj is gazdára talál, hiszen ekkor adják át a 2011. évi egyesületi ranglista első helyezettjének járó jutalmat. Veszprém megye itt különösen érdekelt, hiszen a pontversenyt a Balatonfüredi Yacht Club nyerte meg hatalmas fölénnyel. Ráadásul kiderül, ki lett az év vitorlázója, az év vitorlás-újságírója, valamint az év Fair Play-díjazottja.

A jó hangulatról az Ungár zenekar gondoskodik, a sztárbendég Greg Bannis lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!