Sport

2012.03.29. 08:48

Megyei résztvevő a futball Eb-n

Tapolca - Eldőlt, tapolcai résztvevője is lesz a nyári labdarúgó Európa-bajnokságnak. Bognár Tamás játékvezető Kassai Viktor segítőjeként működik majd közre a lengyel-ukrán közös rendezésű kontinenstornán.

Horváth Gábor

- A 12 Eb-résztvevő játékvezető januárban lett kiválasztva, most pedig a két-két asszisztenst és kapu mögötti játékvezetőt nevezte meg az UEFA, amely a teljesítmény és a teszteredmények alapján választott. Kassai Viktor segítőjeként Erős Gábor, Ring György, Vad II István és jómagam szereplünk a névsorban - nyilatkozta lapunknak Bognár Tamás.

A 34 esztendős tapolcai sípmester  aki a hazai élvonalbeli mérkőzések mellett már számos rangos nemzetközi találkozón is közreműködött, tavaly például ott volt a BL-döntőn a Wembley-ben, elmondta: nagy álma válik valóra az Eb-részvétellel, igen megtisztelő a feladat, ugyanakkor a távlati célja az, hogy egyszer a jövőben játékvezetőként is megkapja a lehetőséget.



Bognár Tamás hozzátette, a magyar ötös az összes Eb-meccsen együtt dolgozik, amelyen szerepet kap. A bírók ápilis végén-május elején felkészítő táborban vesznek részt Lengyelországban, a kontinenstorna június 8-án kezdődik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!