Sport

2012.04.27. 12:16

Már biztos: Guardiola távozik a Barcelonától (videó)

Pep Guardiola pénteken nagy bejelentésre készült. Régóta ment a találgatás, marad-e a vezetőedző.

Napló Online

Már biztos, Pep Guardiola távozik a Barcelonától. A vezetőedző pénteken jelentette be, hogy a szezon végén lejáró szerződését nem hosszabbítja meg a csapatnál.

A Mundo Deportivo szerint a Barca vezetői már keresik Guardiola lehetséges utódját: szóba jöhet Laurent Blanc, Ernesto Valverde vagy André Villas-Boas, és Luis Enrique is.

Guardiolát is több csapatnál látnák szívesen: Roman Abramovics foga például régóta fáj a trénerre.

Guardiola: le fogunk ülni Sandro Rosellel

Úgy tűnik, Josep Guardiola most új kihívásokat keres. Pénteki sajtótájékoztatóján Guardiola elmondta, a közeljövőben mindent meg fog beszélni Sandro Rosellel.

 

Pep Guardiola 2008 nyarán állt a Barcelona élére.

Vezetése alatt három bajnoki címet, két Bajnokok Ligáját, egy Spanyol Király Kupát, három Spanyol Szuperkupát, két Európai Szuperkupát és két klubvilágbajnoki címet nyert a Barcelona.

Az utolsó meccsek nem sikerültek túl jól: a Chelsea-vel szemben kiesett a Barcelona a BL elődöntőben. Az El Classico-n sem tudott nyerni a csapat, így az idei spanyol bajnoki cím is elúszott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!