Sport

2012.12.30. 13:01

Két napon keresztül táncolhat mindenki

Szabad a tánc, vagyis a második Connector fesztivál szervezői mindenkit várnak a következő rendezvényükre, melyet 2013. március első hétvégéjén rendeznek meg.

Novothny Ottó

Barbarics Zsófia, Böhm Nóra, Erdélyi Kata, Rompos Bernadett, Szoboszlai Judit főszervezők (akik egyébként gyermekkoruk óta maguk is együtt táncolnak) elmondták, hogy kortól függetlenül szívesen látnak iskolai csoportokat, amatőr és profi közösségeket is, akik szeretnék "nyilvánosságra hozni" tánctudásukat, felkészültségüket. A Connector fesztivált 2013. március 2-án és 3-án rendezik meg (Veszprém, Március 15. úti sportcsarnok), és azért szánnak rá két napot a vendéglátók, mert az első eseményen 68 táncos társulat 240  koreográfiát mutatott be.

 

A II. Connector fesztiválon magyarok és külföldiek táncolhatnak


Összesen 1100-an   adtak számot tánctudásukról, vagyis a hatalmas érdeklődés miatt szeretnének másoknak is lehetőséget adni a fellépésre. Érdekesség, hogy a legfiatalabb résztvevő 6, a legidősebb 48 éves volt az idei programon. Gyermek, junior és felnőtt kategóriában várják a jelentkezőket, 2013. február 8-ig tehetik ezt meg az érdeklődők. Az elképzelések szerint nemzetközire bővülő fesztivál lebonyolításának egyik fontos célja, hogy olyan táncstílusokat hozzon egy parkettre, melyek egyébként ritkán találkoznának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!