Sport

2013.02.22. 12:27

A legjobb védekezők

Az NB I/B-s kosárlabda bajnokságban a Veszprémi Egyetem SC a TF vendége lesz szombat este.

Novothny Ottó

A két együttes veszprémi csatáját a fővárosiak nyerték 71:74 arányban. Érdekesség, hogy azon a találkozón a negyedik negyed előtt még döntetlen volt az állás és végül az utolsó tíz percben dőlt el az összecsapás sorsa.

A meccsen a hazaiaknál Szabó 16, Oltárczy 15, Fehér 13 pontot dobott, míg a TF-ben Moravcsik 23, Katona 16, Franczva 10 ponttal voltak a legeredményesebbek.

 

A veszprémi egyetemistákra (eligazítást tart Kovács Nándor) nagyon nehéz mérkőzés vár a TF együttesének otthonában (Fotó: Gáspár Gábor)

Az biztos, hogy Fehér Dávid nem tarthat csapatával, mivel három mérkőzésre szóló eltiltást kapott sportszerűtlenség miatt.
- Örülök, hogy legutóbb nyertünk, ráadásul tettük ezt kimondottan közönségszórakoztató formában  - utalt az elmúlt hétvége roppant izgalmas hazai találkozójára Kovács Nándor a VESC csapatának mestere.

- Fontos meccsen győztük le a Vasast, így lépéselőnybe kerültünk üldözőinkkel szemben a középmezőnyben.

A TF remek formában teljesít az utóbbi időben, olyannyira, hogy idegenben verték a Törökbálintot és a MAFC-ot is. 

- Valóban kirobbanó formában vannak és a legkevesebb pontot kapták, vagyis a védekezésük is a legerősebb a mezőnyben. Borzasztó nehéz mérkőzés vár ránk, megteszünk mindent és meglátjuk mire leszünk képesek - fejezte be a kosárlabda szakember. 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!